LADEN

Typ om te zoeken

Hoe begin je met handelen in crypocurrencies?

Crypto Tutorials

Hoe begin je met handelen in crypocurrencies?

Deel

“Ik zou graag in Bitcoin of een andere cryptocurrency willen investeren, maar hoe begin ik hier eigenlijk mee? ”

Handelen in Bitcoin of andere cryptocurrencies

Er wordt wereldwijd dagelijks gemiddeld voor ongeveer 70 miljard Euro gehandeld in cryptocurrencies. In 2013 was dit gemiddelde slechts 1 miljard Euro per dag. We kunnen dus wel stellen dat de handel op de cryptomarkt in de loop van de jaren erg is toegenomen. Er wordt veel gehandeld in cryptocurrencies, maar hoe begin je nou eigenlijk met handelen? Dat leggen we je uit.

Allereerst is het belangrijk dat je weet waar je in gaat handelen. Het is dus aan te raden om zoveel mogelijk informatie over cryptocurrencies tot je te nemen zodat je weet wat het concept “cryptocurrencies” precies inhoud. Er zijn namelijk risico’s verbonden aan het handelen in cryptocurrencies. De cryptomarkt is erg volatiel. Je kunt snel veel geld verdienen óf snel veel geld verliezen.

Nadat je weet waar je aan gaat beginnen kun je jezelf registreren bij een betrouwbare cryptocurrency broker. Deze partijen maken het mogelijk om op een gemakkelijke en snelle manier uw Euro’s om te ruilen in cryptocurrencies en de cryptocurrrencies weer terug naar Euro’s. Het is belangrijk dat je een partij kiest die vertrouwen uitstraalt en goed bereikbaar is via bijvoorbeeld: Live chat, telefoon en mail.

Nadat je je hebt geregistreerd bij een crypto-broker ben je klaar om te beginnen met het handelen van Bitcoin en vele andere cryptocurrencies! Doe goed onderzoek naar de cryptomunten waarin je interesse hebt door hier bijvoorbeeld op het internet meer over op te zoeken, zo kun je het risico minimaliseren en de kans van slagen beter inschatten.

Nadat je een aankoop hebt gedaan voor een bepaalde cryptocurrency verschijnt deze in de zogeheten wallet waar je cryptocurrencies in kunt opslaan. De waarde van de cryptocurrency die je hebt aangeschaft veranderd constant vanaf dat moment! Je bent nu dus de trotse eigenaar van cryptocurrency!

De meeste crypto-brokers bieden een wallet aan op hun platform zodat u gemakkelijk het overzicht kan houden en uw winsten en/of verliezen kunt bijhouden!

Previous Article
Next Article